Стилът на... Виктория Бекъм

Стилът на... Виктория Бекъм
29 ноември 2018

Свремето Виктория Бекъм доказва, че модата не е това, което си купиш, а начинът, по който го носиш. Прави го още от времето на „Spice Girls”, когато се появи облечена в черна рокля, за която всички бяха сигурни, че е Gucci, но се оказа Topshop.


Ако трябва да опишем стила й с една дума, то това е минимализъм. Затова получава и прякора „Пош“ (от англ. posh – елегантен, луксозен). След ерата на „Spice Girls” черното вече не е доминанта в гардероба на Виктория. Тя набляга на по-женствените силуети, меките линии, изляти по тялото. Сред любимите й дизайнери са Роберто Кавали, Джорджо Армани, Рулан Муре. Виктория Бекъм смята, че всяка жена трябва да изглежда безупречно всеки път, когато излиза извън дома си. И тя ревностно спазва тази своя политика – убедете сe сами в галерията ни.
Нейна голяма слабост (освен Дейвид Бекъм и децата, разбира се) са аксесоарите. Чанта, която носи с ръка, свита в лакътя, обемните очила, вдъхновени от идола й Одри Хепбърн, високите токчета, а и напоследък – кецовете. Самата тя казва, че „аксесоарите са най-добрите приятели на момичетата“. Според публикация на в. „Дейли Мейл“ Виктория има 100 чанти Birkin на Hermes. Няма и да си помисляме да броим останалите в колекцията й. Сигурно самата тя не е наясно колко са. А тъмните очила „крият факта, че е била будна цяла нощ заради децата и е нямала време да сложи грим на сутринта“, казано с добре познатото й чувство за хумор.


Не може да пренебрегнем и кариерата й на моден дизайнер. Спортен, градски, женствен стил на облеклата - нещо, което тя самата носи със самочувствие. Преди десет години Виктория прави първите си крачки в този бранш, без да знае дали ще успее или не. И, да, тя наистина успява. Звезди от ранга на Гуинет Полтроу и Дженифър Лопес носят моделите й. А бъдещата съпруга на принц Хари – Меган Маркъл, беше облечена с пуловер на бранда й на официалната фотосесия по случай годежа. В началото на тази година обаче модната марка на Виктория преживява сериозни финансови загуби. Според неин приятел никога не се е налагало да се справя с финансови проблеми на такъв ранг. „Все пак това са нейното име и репутация. Тя прави всичко възможно да поддържа бизнеса си“, коментират запознати.
За да видите еволюцията в стила на „ледената кралица“, която всички наричат така, защото рядко се усмихва, може да разгледате галерията ни.